Alt Om Saltstraumen
 • En kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland.

 • En person er skadet i en dykkerulykke i Sagfjorden i Sørfold nord for Bodø. Ifølge politiet er det en arbeidsulykke. Den skadde er fløyet til sykehus i Bodø med helikopter.

 • Befolkningen i Vega oppfordres til å samle nedbør og benytte seg av private vannkilder etter en stor vannlekkasje lørdag.

 • Vannlekkasjen i øykommunen Vega i Nordland er ikke funnet, og innbyggerne bes om å samle regnvann og bruke private vannkilder. En tankbil med vann settes også opp ved butikken på øya. Vega kommune kjører vann til bønder, og sørger for pasienter.

 • 1500 nordmenn på vinterferie er «sandfaste» fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen, Bodø, Tromsø, Trondheim og Stavanger. Ifølge Norwegian vil flyplassen være stengt til midnatt.

 • Alle husstander på Vega er uten vann etter en stor lekkasje. Første melding om vannmangel kom klokka 14:19. Kommunen jobber fortsatt med å finne lekkasjen. – Vega og Brønnøy kommune har satt krisestab og samarbeider med å få distribuert vann med tankbiler. Vi jobber på spreng, og ber folk følge med på informasjon fra media, sier teknisk sjef, Anders Karlsson. Folk med spørsmål kan kontakte teknisk sjef i Vega kommune, som er beredskapsperson i krisestaben.

 • Ofoten Brann har plukket ned rundt 15 løse skifersteiner fra taket på kirka i Narvik. Brannvesenet ble oppringt av en bileier som hadde fått en skiferstein i bakruta på grunn av den sterke vinden. Politiet har sperret av området på grunn av fare for personskade. – Folk må ikke ta seg innenfor sperringene. Dette er tunge skifersteiner med stort skadepotensiale, sier vaktkommandør 110 Nordland, Bent Krister Osbakk.

 • NVE har sendt ut rødt farevarsel om stor snøskredfare for Ofoten, gjeldende for søndag 23. februar. Det ventes stort snøfall i deler av regionen. Skiløpere og skuterkjørere bes holde seg unna alt skredterreng. Enkelte vegstrekninger kan være utsatte, melder varsom.

 • På grunn av vedvarende dårlig vær innstilles avgang fra Bodø til Svolvær i kveld kl 18:00 for NEX 2. Også avgang fra Bodø til Sandnessjøen med avgang 16.15 idag innstilles. Fartøyet ligger værfast i Sandnessjøen inntil videre, melder Boreal. Selskapet melder videre at reisende oppfordres om å vurdere alternativ transport i helga på grunn av værforholdene.

 • Morten Thoresen og Stig Andre Berge deltar ikke i NM i bryting på Fauske likevel. Det melder Avisa Nordland. Thoresen, som er fra Bodø, tok i forrige uke EM-gull i bryting. Stevneleder Geir Wenberg begrunner frafallet med at Thoresen trenger hvile, og at Berge er syk. Wenberg forteller til avisa at de begge fortsatt vil møte opp under arrangementet, men altså ikke delta i konkurransen.

 • På E6 over Saltfjellet åpnes det for kolonnekjøring. Veien har tidligere i dag vært stengt på grunn av uvær, og Vegtrafikksentralen varsler at veien kan bli stengt igjen på kort varsel. Første kolonne fra Sørelva kl 12.00.

 • Norske forskere intensiverer nå arbeidet med å finne årsaken til sykdom og død hos norske hunder i fjor. 42 hunder døde og minst 200 ble alvorlig syke av blodig diaré. Fortsatt er årsaken til sykdomsutbruddet en gåte. Nå har Veterinærhøgskolen satt av midler til en doktorgradsstilling for å finne svar. Prosjektet skal gå over tre år. Det skriver Aftenposten.

 • En varebil har kjørt av veien ved blåbærhaugen på fylkesvei 17 i Sandnessjøen. Det skal ikke være snakk om personskade, melder politiet.

 • Fylkesvei 813 over Beiarfjellet er igjen åpnet for trafikk. Det melder Vegtrafikksentralen.

 • Uværet i Nordland fører til stengte fjelloverganger lørdag morgen. E6 over Saltfjellet er stengt, det samme gjelder for E10 Bjørnfjell og E12 over Umbukta. På fylkesvei 813 over Beiarfjellet er det kolonnekjøring. Også flere fergeavganger kanselleres på grunn av dårlig vær. Der i blant Bodø-Moskenes, opplyser Torghatten.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Seneste aktiviteter

Kveldsmatkonsert
tir 25 feb @17:30 -
Historielagets quiz
tor 27 feb @19:00 -

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.