Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 2

Webkamera 1 Webkamera 2

Klikk på bildet for mer informasjon og større bilde...

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

 

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

 

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

 

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

 

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

 

Fauske - Fauske sentrum

 

Fauske - Tussvika - E6 - 

 

Saltsdal - Rognan - sentrum

 

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

 

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

 

Bodø - Bertnes - Rv80

 

Bodø - Hunstad - Rv80

 

Bodø - Skeid - Rv80

 

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 

Bodø - havna sett fra sykehuset

 

 
 
 • Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) gjev løyve til tre småkraftverk på Helgeland, samstundes som dei gav avslag på fem, skriv dei i på si nettside. Kjerringåga, Kaldåga og Neverdalselva kraftverk i kommunane Lurøy og Vefsn fekk løyve.

 • Politiet melde tidlegare om ein grasbrann på Høgåsen i Botnveien i Sandnessjøen. No har brannvesenet kontroll, og det skal ikkje vere fare for spreiing til bebudde område.

 • Då Nordnorsk Råd møttest i Narvik denne veka var mellom anna skulefråvær tema. Nordisk institutt for studiar av innovasjon, forsking og utdanning (NIFU) skal gjennomføre eit forskingsprosjekt i dei tre nordlegaste fylka. – Målet er å få ned fråværet, seier fylkesråd for utdanning i Nordland, Hild-Marit Olsen.

 • Rådmannen i Tysfjord, Oddbjørn Nilsen sluttar i jobben. Han får eit ukjent tal millionar kroner i etterløn.

 • Dei fleste kommunar i Nordland har minka talet på arbeidslause det siste året, syner nye tal frå NAV. Likevel er det store forskjellar. Hamarøy kom ut med best resultat, og reduserte si arbeidsløyse med 52 prosent. Nesna kom dårlegast ut, og auka sitt tal med 92 prosent.

 • Arbeidsløysa i Nordland er i dag på 2,3 prosent. Det er 12 prosent færre enn til same tid i fjor. Gruppa med flest arbeidslause er dei mellom 25 og 29 år. Her er talet på 3,8 prosent.

 • I dag tidlig var det brann i en materialstabel utenfor Byggmakker på Stokmarknes. Det er minimale skader på bygget og brannen ble raskt slukket. Politiet har starta etterforskning.

 • Like over midnatt måtte politiet i Mo i Rana rykke ut etter melding om støy og høy musikk fra en skolegård i sentrum. Politipatruljen ga russen pålegg om å holde støyen nede.

 • UP har hatt laserkontroll ved Osen i Mosjøen. 12 sjåfører fikk bot for å ha kjørt for fort, mens en bilist ble tatt for ulovlig forbikjøring.

 • En motorsykkel kolliderte torsdag kveld med et rådyr på Soløyvannsveien i Bodø. Sjåføren ble tatt hånd om av ambulansen, mens viltnemnda tok seg av rådyret.

 • Politiet har fått melding om steiner som har rast ut i veien mellom i nærheten av Stokkelvika i Valberg. Vegtrafikksentralen varslet og sender entrepenør til stedet.

 • Sjekk helgeværet!

 • Nødetatene over hele landet er rammet av en feil som gjør at nødanrop blir satt til Oslo, melder Bjørn Haug i ambulansehelsetjenesten i Helse Nord. Derfor bes folk om å oppgi både fylke og kommune når de ringer.

 • Leteaksjonen etter kvinna i 40-årene som var savnet i Vefsn er avsluttet, melder politiet. Det skal ha kommet fram informasjon om at kvinna forlot Mosjøen tidligere i dag.

 • Politiet i Nordland mottok tirsdag 25. april en anmeldelse mot en tidligere lensmann i Tysfjord, det melder politiet i Nordland i en pressemelding. Anmelder skal ha gitt informasjon til politiet i Tysfjord om seksuelle overgrep som burde ha resultert i at politiet opprettet en straffesak. Saken er oversendt til Spesialenheten for politisaker for videre behandling.

Velg språk

Seneste aktiviteter

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.