Alt Om Saltstraumen

Vi sliter med tekniske problemer... Oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 2

Webkamera 1 Webkamera 2

Klikk på bildet for mer informasjon og større bilde...

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

 

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

 

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

 

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

 

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

 

Fauske - Fauske sentrum

 

Fauske - Tussvika - E6 - 

 

Saltsdal - Rognan - sentrum

 

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

 

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

 

Bodø - Bertnes - Rv80

 

Bodø - Hunstad - Rv80

 

Bodø - Skeid - Rv80

 

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 

Bodø - havna sett fra sykehuset

 

 
 
 • Prosjektleder Odd Inge Bardal tror ikke man vil merke store forsinkelser etter at entreprenøren M3 Anlegg gikk konkurs. Onsdag gjorde Statens vegvesen en ny avtale med entreprenøren Consto, og Bardal tror arbeidet kan starte opp igjen allerede til uka.

 • En mann i 60-årene er i Salten tingrett dømt til tre års ubetinget fengsel for overgrep mot to jenter under ti år. Det skriver Avisa Nordland. Mannen må også betale 100.000 kroner i oppreisningserstatning til hver av de to fornærmede. Ifølge dommen, som kom tirsdag, var begge jentene under sju år da overgrepene ble begått

 • Bilen som i går kveld kjørte på en 15 år gammel gutt på Stokmarknes, og deretter kjørte videre ble i natt funnet av politiet.

 • Utrykningspolitiet mistenker rus

 • Det blir stadig flere og flere rotter i norske byer. Og det blir neppe færre utover vinteren.

 • I hele Nordland er det meldt om lokalt moderat ising på fartøyer onsdag kveld, og torsdag, opplyser Meteorologisk institutt.

 • Det var en 15 år gammel gutt som ble påkjørt på Stokmarknes. Politiet sier at gutten er forslått, og muligens har blitt påført leddbåndsskade, ingen brudd.

 • I ettermiddag er det inngått en avtale mellom Statens vegvesen, DNB Bank ASA og konkursboet til M3 Anlegg AS. Consto AS fullfører anleggsarbeidene vest for Bodøtunnelen, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

 • I dag markeres trafikkofrenes dag. Åtte personer omkom på nordlandsveiene i 2017. Dette markeres ved at politistudenter holder åtte hvite kors langs Rv 80 ved Hunstad i Bodø.

 • Giske-saken utløser en rekke rokeringer i stortingsgruppen til landets største parti. Ny leder for kommunal- og forvaltningsfraksjonen blir Eirik Sivertsen fra Nordland. Han ledet Aps transportfraksjon fra 2015 til 2017 og satt før det i kommunalfraksjonen, melder NTB.

 • Et vitne har meldt seg, i forbindelse med påkjørselen på Stokmarknes. Vitnet har fortalt at det ikke var en varebil men en større familiebil. Sammenstøtet medførte at det ble ei rose i frontruta på passasjersiden. Fornærmede er nå til røntgen på sykehuset, opplyser politiet.

 • Flere rein har trukket ut på E6 på Krokstrand, ved foten til Saltfjellet. De står i veien og slikker i seg veisalt, reineier prøver å lede reinsdyrene bort fra veien, skriver politiet på Twitter.

 • Terje Skarsfjord har gått bort, 75 år gammel. Skarsfjord var fra Narvik og ledet Tromsø IL til cuptittel i 1996, da de slo Bodø/Glimt 2–1 i finalen. Han har flere perioder bak seg som trener i Tromsø og Mjølner, skriver Avisa Nordland.

 • Skadeomfanget på personen som ble påkjørt på Stokmarknes er ukjent, personen var bevisst da han ble kjørt til Stokmarknes sykehus av ambulanse, sier operasjonsleder i Nordland politidistrikt.

 • En bilfører har stukket av etter å ha kjørt på en person i et forgjengerfelt på Stokmarknes. Politiet etterlyser en svart varebil med frontruteskade. Bilen er enten av merket Peugeot eller Renault. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner.

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.