Alt Om Saltstraumen

Vi har innimellom tekniske problemer, men vi vil korrigere så snart vi kan og oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltsdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Fv 17 i Lurøy er stengt ved Bratland sør for Kilboghavn pga rasfare. Fergesambandet Jektvik-Kilboghavn som kjører beredskapsrute via Stokkvågen er innstilt pga dårlig vær, melder NRK trafikk.

 • En eldre mann som ikke returnerte etter en fottur i Sørfold kommune i går kveld er fortsatt ikke funnet. Leteaksjonen i Leirfjordgrenda fortsetter dermed i dag, opplyser politiet på twitter.

 • En mann er anmeldt etter at han ikke etterkom pålegg fra politiet om å forlate området Samfunnet ved Universitetetet i Bodø. Ifølge politiet har mannen vært i bråk med andre.

 • En motoryklist mista førerkortet på E6 ved Virak i Narvik, MC- føreren ble målt til 115 km/t i 60 sonen.

 • Politiet, et redningshelikopter og frivillige mannskaper er på leting etter en eldre mann som ikke returnerte etter en fottur i Sørfold kommune i Nordland, melder politiet på Twitter.

 • Bilføreren meldte seg selv til politiet, etter å ha kjørt på en 14 år gammel jente på sykkel i Sagbakken i Mo i Rana. Politiet har opprettet sak mot bilføreren.

 • En gutt i slutten av tenårene er alvorlig skadd etter at en buss og en personbil frontkolliderte på E10 ved Flakstad i Lofoten i dag. Mannen satt først fastklemt i bilen etter ulykken som skjedde i Fjøsdalen tunnel. Han får nå behandling ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Klokka 22 var tilstanden alvorlig, men stabil.

 • Se vår 20.55-sending her:

 • Politiet har onsdag kveld foretatt en fartskontroll på Sandhornøya i Gildeskål. Der ble det utskrevet fire forenklede forelegg, melder politiet på Twitter.

 • Se TV-sendingen vår her:

 • En 14 år gammel jente på sykkel er blitt påkjørt av en grå/lyseblå bil i Sagbakken i Mo i Rana, melder politiet på Twitter. Bilisten kjørte fra stedet uten å varsle videre. Politiet ønsker vitner til denne hendelsen. Det skal ikke være personskader, men jenta tas med til legevakta for sjekk.

 • Lyst til å dyrke maten din selv? Vi besøker Bodø Økologiske Besøkshage for å få gode råd - og vil gjerne vite hva du lurer på om å dyrke eller oppbevare frukt og grønt!

 • Denne uka kommer årets første høststorm. I helgen treffer uværet Nord-Norge. Det betyr kraftige vindkast, kjøligere temperaturer og nedbør. Den sterke stormen har vindkast rett under orkanstyrke på 25 til 35 meter per sekund, melder NTB.

 • Administrerende direktør i Helse Nord, Lars Vorland, sier han har vært usikker på om han håndterte saken om den avgåtte UNN-direktøren, korrekt. Han sier han tar selvkritikk etter rapporten som i dag ble lagt fram etter bråket i forbindelse med debatten om etableringen av et hjertesenter i Bodø.

 • Tre byer var nominert til Sentrumsprisen 2018: Bodø, Porsgrunn og Stavanger. Juryen skriver følgende om vinnerbyen Bodø: «Sentrumsprosjektet har medført at byen har gått fra en situasjon hvor sentrum opplevdes som dødt og uten aktivitet, til en situasjon med befolkningsvekst, fremtidstro og et betydelig mer attraktivt og vitalt sentrum».

Seneste aktiviteter

Historielagets quiz
tor 20 sep @19:00 -
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 23 sep @11:00 -
Lørdagskafe på Valnes
lør 29 sep @11:00 - 15:00
Familiegudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 07 okt @11:00 -

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.