Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Fristen for å legitmere seg på nytt hos Sparebank 1 Nord-Norge utløper i dag. Per i dag er det 17 000 kunder som gjenstår. På bakgrunn av nye regler krever norske myndigheter at alle banker skal legitimere kundene sine på nytt. I aller ytterste konskvens kan kundene få kontoene sine sperra.

 • Rekrutteringskvotene blir ikke lyst ut til neste år. Det er beskjeden fra fiskeriministeren. Rekrutteringskvote ble innført i 2009 for å gi flere unge fiskere mulighet til å fiske med egen båt. Fiskeriministeren mener det er naturlig at problemstillinger rundt kvoteordninga vurderes på nytt etter ti år.

 • En personbil har kjørt av kjørt av veien på fylkesvei 17 i Alstahaug. – Det var en person involvert i ulykken. – Bilføreren framstår som uskadd, men blir tatt med til sykehus for en sjekk, melder politiet.

 • Ole Leiråmo fra Bossmo & Ytteren IL er Nordlands kandidat til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar. Det er Nordland idrettskrets som har valgt ut Ole Leiråmo fra Bossmo Ytteren IL.

 • Et vogntog mistet et betongelement som den hadde på hengeren på E6 ved Vidrek i Narvik. Veien blir stengt en periode, mens lasten berges.

 • Programleder Bjarne Brandal gir deg siste nytt fra Nordland.

 • Nødetatene er på tur etter medling om at to personbiler har frontkolliderti Aldersundet i Lurøy, melder politiet.

 • En mann i 20-årene er siktet for promillekjøring etter en kontroll i Svolvær. Bevissikring gjennomført og sak opprettes, meleder politiet.

 • En bil har kjørt av veien ved Hadselhamn i Vesterålen. Det var to personer i bilen, ingen av dem skal være skadet, ifølge politiet.

 • Leveranser av sjøfryst fisk fra nord i Barentshavet er økende, i takt med sesongen. Det melder Norges Råfisklag. Det ble i forrige uke solgt sjøfryst sjømat for det dobbelte som fersk.

 • VG2-linjen Fiske og fangst på på Sortland VGS, avdeling Øksnes bevares i fylkesrådets innstilling til ny struktur. Tidligere i dag kunne NRK melde at fylkesrådslederens innstilling var å kutte linjen. – Helt fantastisk, sier lærer Jan Roger Knudsen. Jeg er kjempeglad på vegne av næringen og den kjekke ungdommen som vil ta del i denne næringen.

 • UP har stanset fører av bil i Evenes, som mistenkes for ruspåvirket kjøring. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort heller. Mannen i 40-årene framstilles for blodprøvetaking, melder Nordland politidistrikt.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.