Alt Om Saltstraumen

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • En ansatt, som skal ha stjålet bildeler for 65.000 kroner fra butikken han jobbet i, slapp i Salten tingrett unna med 18 dagers betinget fengsel. Det skriver Avisa Nordland. Ifølge dommen har mannen tilstått fra første avhør, og det bidro til at han fikk betinget fengsel. I tillegg skriver retten at saka er gammel.

 • På Helgeland er fergesambandet Forvik-Tjøtta på Fv 17 innstilt pga tekniske problemer.

 • Lillian Rasmussen fra Bygdelista fortsetter som ordfører i Moskenes i Lofoten, skriver Lofotposten. Bygdelista og SV har vært i posisjon i Moskenes de siste åtte årene, og denne gangen ser det ut til å bli et valgteknisk samarbeid, ifølge Rasmussen. SVs Bjørn Jensen blir varaordfører.

 • En mann som ikke retta seg etter politiets pålegg om å forlate sentrum i Bodø er brakt til politiarresten. Mannen var en av flere som var involvert i bråk utenfor et gatekjøkken. Politiet ga flere pålegg på stedet.

 • På Fauske er en mann i 20-årene innbrakt etter ordensforstyrrelse i sentrum. Mannen var truende og nekta å forlate stedet han var på, melder politiet.

 • En mann i 20-årene er mistenkt for ruspåvirka kjøring i Mo i Rana. Mannen ble stansa av politiet, som har sikra seg bevis.

 • Nødetatene rykker ut til en teltbrann i sentrum av Leknes i Lofoten. Det er ikke meldt om personskade, skriver Nordland politidistrikt på Twitter.

 • Narvik vant sin første kamp i Eliteserien i ishockey noensinne da Stjernen ble slått 2–0 torsdag. Det nyopprykkede laget satte inn 1-0 fem minutter før slutt mot Stjernen. Wade Murphy fikk pasning fra Viktor Jörnevik og satte inn 1-0. Helt på tampen økte hjemmelaget til 2-0. Seieren gjør at Narvik nå har en seier og to tap så langt denne sesongen. Narvik er det første eliteserielaget fra Nord-Norge. (NTB)

 • NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet.

 • NRK beklager tekniske problemer med den felles nordnorske sendingen 18.50.

 • UP har gjennomført fartskontroll ved Hemnesberget. 11 førere ble gitt forenklet forelegg, og høyeste målte hastighet lå på 55 km/t i 40-sonen, melder Nordland politidistrikt.

 • I Evenes har de i dag telt alle stemmene på nytt, etter at det i går ble kjent at det var funnet flere avvik i etterkant av valget. Det endelig resultatet av omtellingen vil bli offentliggjort i løpet av kvelden.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.