Alt Om Saltstraumen

Vi har innimellom tekniske problemer, men vi vil korrigere så snart vi kan og oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Bodø/Glimt-spilleren Kristian Fardal Opseth er klar for den tyrkiske eliteserieklubben Erzurumspor. Det bekrefter klubben på Twitter. Dermed forlater storscoreren Bodø etter to sesonger i klubben. Fardal opseth noterte seg med 38 seriemål i helgult.

 • En person er fraktet til legevakt for sjekk etter at en bil kjørte av veien på fylkesvei 834 ved Myklebostad i Bodø.

 • En mann er anmeldt for ulovlig oppskyting av fyrverkeri fra en privatbolig i Sandnessjøen. Mistenkte er avhørt og har erkjent forholdet.

 • Ei elgku og kalven hennes ble observert på hver sin side av gjerdet langs toglinja ved Plantasjen på Mørkved i Bodø. Elgkua hadde tidvis vært ute på RV80. Viltnemnda ble varslet, og kalven er gjenforent med elgkua og borte fra RV 80.

 • En skiløper er hentet av nødetatene med mulige bruddskader i leggen. Personen ble hentet fra Heggmoen i Bodø, og blir nå tatt hånd om av ambulansepersonell.

 • En mann i 30-årene er dømt til 60 dagers betinget fengsel, etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland.

 • Et vogntog har havnet i grøfta på E12 rett øst for Gruben i Rana, ifølge en innringer, som opplyser at bilberger er på stedet. Statens vegvesen melder at det er mulig å passere.

 • Forsvareren til mannen som står tiltalt for hatytringer mot samer, sier kommentarene er skrevet på en ironisk og humoristisk måte, uten ond hensikt. – Det er i gråsonen, men faller innenfor det som er lov å si i Norge, sier forsvarer Tor Haug.

 • Fiskeriminister Harald Tom Nesvik ønsker å lære mer om næringa han forvalter, og er nå invitert til å jobbe på en fiskebåt i Finnmark. Nesvik sier jobben om bord vil gi han kunnskap og kompetanse som er viktig i ministerjobben.

 • Fredag fortalte NRK at Norges Lastebileier-Forbund har sendt et brev til Samferdselsdepartementet for at kravene til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende et forslag til høring, slik at kravene skal kunne stilles allerede til vinteren.

 • Et vogntog har kjørt av veien på E12 like nord for Gruben i Mo. Politiet melder at nødetatene er på vei til stedet.

 • Politiet har fått melding om at det henger mye istapper fra tak fra mange bygg i Midtbyen og omegn i Sandnessjøen. Dette gjelder både private – og næringsbygg. Politiet minner om det ansvaret byggeier eller den ansvarlige har.

 • Mannen som er tiltalt for å ha skrevet hatefulle ytringer mot samer, erkjenner ikke straffskyld etter tiltalen. Rettssaken går i Salten tingrett i dag

 • 84 vogntogsjåfører har fått forbud av Statens vegvesen mot å kjøre videre etter at 575 vogntog i løpet av helgen har blitt kontrollert på grensestasjoner i Nord-Norge. Uegnede dekk for snøforhold er blant årsakene, ifølge Statens vegvesen.

Seneste aktiviteter

Lørdagskafe på Valnes
lør 26 jan @11:00 - 15:00
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 27 jan @11:00 -
Høymesse i Saltstraumen kirke
søn 10 feb @11:00 -

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.