Alt Om Saltstraumen

Vi har innimellom tekniske problemer, men vi vil korrigere så snart vi kan og oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltsdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Bilføreren som kjørte ut i en elv ved fylkesvei 85 på Kjerringnes er uskadet. Det melder politiet. Veien er ikke sperret, og bilberging er varslet.

 • En person har kjørt ned i en elv i krysset ned til Sigerfjorden på Kjerringnes. Politiet sier at nødetatene er på vei, men at mannen har kommet seg ut av bilen selv.

 • En kvinne måtte hentes ned av et fjell med helikopter etter at hun skadet en ankel og ikke kom seg ned av egen maskin. Kvinnen er nå fraktet til sykehuset i Leknes, men det går fint med henne, opplyser redningsleder i Hovedredningssentralen Ørjan Delbekk.

 • Føreren av motorsykkelen skal være være ved bevissthet, men har smerter i en arm og et ben, det skriver politiet på Twitter.

 • Det har vært en trafikkulykke i Flakstad ved Nappskaret. En motorsykkel er involvert og nødetatene er på tur til stedet.

 • Nordlandsbanen er stengt ved Mo i Rana-Dunderland på grunn av solslyng, opplyser NSB. De jobber med å skaffe alternativ transport for de to dagtogene som snart skulle kjørt strekningen.

 • Det var Tove Hansen, 59 år, fra Stokmarknes i Hadsel kommune som omkom etter et fall fra fjellet Dønnmannen i går, melder politiet.

 • Det ene kjørefeltet er åpent på E10 ved Hopen i Vågan, etter en ulykke. Politiet dirigerer trafikken.

 • Det har vært en trafikkulykke på E10 ved Hopen i Vågan, tre kjøretøy har vært involvert i i ulykken. Alle involverte har kommet seg ut av kjøretøyene, melder politiet på Twitter.

 • UP har skrevet ut fire forenklede forelegg etter en laserkontroll ved Lakseforsåsan i Grane. Høyeste hastighet var 96 kilometer i timen i 80-sonen.

 • UP gir skryt til bilistene for pen kjøring, etter en laserkontroll i Hadsel. Men ikke alle kjørte fint, politiet delte ut fem forenklede forelegg. Høyeste hastighet på stedet var 71 kilometer i timen i 60-sonen.

 • Av 25 politibåter i landet, er bare fire i Nord-Norge, viser ei kartlegging NRK har gjort. Politiets fellesforbund mener beredskapen til sjøs er altfor dårlig. Politimester i Nordland, Tone Vangen, innrømmer at det blir for enkelt å stikke av eller lure seg unna farts- og promillekontroller på sjøen.

 • For fjerde året på rad setter folkehøyskolene rekord i antall søkere. Ifølge sosiologiprofessor Marit Haldar ved OsloMet skyldes det høye tallet skole- og eksamenspress. Hun tror det faktum at skolen er karakterløs gjør den attraktiv.

 • En mann ble bortvist fra et utested i Narvik i natt, etter å ha kranglet og nektet å forlate utestedet. Politiet meldte på sin Twitter-konto like før klokken 01.30 at mannen var bortvist.

 • Politiet har i natt bortvist to tyske personer som gikk i jernbanesporet og fotograferte i Narvik. De to skal ha bedrevet «trainspotting», opplyser politiet.

Seneste aktiviteter

Vikingmarked
fre 03 aug
Boðvin Vikingmarked
fre 03 aug @08:00 - 17:00

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.