Alt Om Saltstraumen

Vi har innimellom tekniske problemer, men vi vil korrigere så snart vi kan og oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 1

Kamera 2

Kamera 2

Kystverkets kamera

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

Du kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

Fauske - Fauske sentrum

Fauske - Tussvika - E6  

Saltsdal - Rognan - sentrum

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

Bodø - Bertnes - Rv80

Bodø - Hunstad - Rv80

Bodø - Skeid - Rv80

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 • Vindfylt i Nord-Norge utover dagen

 • Ansatte ved UNN og kommunehelsetjenesten har utarbeidet nye retningslinjer for akuttbehandling av hjerteinfarkt, hjerneslag og blodforgiftning. Behandlingen beskrives trinn for trinn, og skal ikke avvikes. – Dette vil spare tid og redde liv, sier avdelingsoverlege Mads Gilbert.

 • Ordfører i Bodø, Ida Pinnerød er bekymret for utviklingen i politiet i Bodø, når det kommer til ressurser og tilgjengelihet, skriver Avisa Nordland. Politistasjonssjef Tor Håvard Bentzen sier at de har kritisk lav bemanning.

 • Prisene i butikkene økes litt og litt i forkant av Black Friday og julehandelen, ifølge en undersøkelse Prisguiden har gjort. Flere kunder er overrasket og sier de føler seg lurt.

 • En mann i tenårene er fratatt førerkortet i Rana etter at utrykningspolitiet avholdt fartskontroll langs E6 ved Storforshei. Føreren var målt til 122 kilometer i timen i 80-sonen.

 • Utrykningspolitiet har nylig avsluttet en laserkontroll langs E6 ved Håkvik i Narvik. En mann i 40-årene har fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 99 kilometer i timen i 60-sonen, skriver politiet på Twitter.

 • Regjeringa undersøker moglegheitene for å innføre ei økonomisk støtteordning som skal bidra til at godstrafikken vert flytta frå vegane til jernbanen. – Dette er ting vi jobbar med, seier statssekretær Anders B. Werp (H) i Samferdselsdepartementet.

 • En kvinnelig sjåfør i slutten av 30-årene er stanset i Mo i Rana, tatt for kjøring i beruset tilstand, melder politiet i en Twitter-melding. Kvinnen er framstilt for lege for bevissikring, politiet oppretter sak.

 • Landsmøtet i Norges Jeger- og Fiskerforbund ber om at det åpnes for fritidsfiske med sportsfiskeredskap etter makrellstørje, og at det til formålet avsettes minimum 2% av den norske kvoten – tilsvarende 5 tonn i 2019.

 • En bil har kjørt av veien ved Kleiva på Sortland. Politiet melder om glatt og sleipt føre på stedet, og bilberging hjelper nå til. Ingen personer ble skadet i utforkjøringen.

 • En politibil krasjet under en biljakt på Leknes natt til lørdag, det skriver Lofotposten. – En bil ble forsøkt stansa av patrulje i forbindelse med en kontroll tidligere på kvelden, men sjåføren stakk av, forklarer Moen.

 • Polititet i Nordland melder om en svært hektisk natt for politiet. De forteller om feststøy, fyll, slåssing, narkotika, brudd på pålegg og mye folk på uteplassene.

 • Stiftelsen Norsk Kulturarv har satt av 6,5 millioner kroner til å stanse forfall av gamle fjøsbygninger i Nord-Norge. Pengene skal brukes til å redde gamle verneverdige fjøs.

 • – Spredningen skyldes sannsynligvis den senere tids betydelige klimaoppvarming på Svalbard, sier professor.

 • Norges Jeger- og Fiskerforbund vil skjerpe innsatsen som villreinens forsvarer. Forbundet skriver i en pressemelding at villreinen i Norge sliter. – Presset på arealer i fjellet er stort, og reinsdyra er blant de arter som påvirkes negativt av denne utviklingen, skriver NJFF i meldingen. (illustrasjonsfoto)

Seneste aktiviteter

Lørdagskafe på Valnes
lør 24 nov @11:00 - 15:00
Julemessa i Saltstraumen 2018
søn 25 nov @11:00 - 16:00
Julehus på Valnes
lør 01 des @11:00 - 15:00
Julebord på Seines
lør 15 des @20:00 -

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.