Alt Om Saltstraumen

Vi sliter med tekniske problemer... Oppdaterte bilder vil komme...

Vi har foreløpig to kameraer, og begge er plassert i Kafe Kjelens lokaler.

Kamera 1

Kamera 2

Webkamera 1 Webkamera 2

Klikk på bildet for mer informasjon og større bilde...

 

Vi tar også med bilde fra Kystverkets kamera som er plassert under Saltstraumbrua.

De kan lese mer her på Kystverkets sider her, og større bilde kan sees på YouTube her...

 


Vi har også samlet lenker til andre kameraer i nærheten

 

Bodø - Hogndalen - F812
Hogndalen - F812

 

Bodø - Skjerstad
Skjerstad

 

Beiarn - Beiarfjellet - F813
Beiarfjellet - F813

 

Fauske - Nordvika - RV80 - ved Valnesfjorden
Nordvika - ved Valnesfjorden

 

Fauske - Fauske sentrum

 

Fauske - Tussvika - E6 - 

 

Saltsdal - Rognan - sentrum

 

Gildeskål - Sandhornøya - Fv472 

 

Meløy - Torsvik - Fv17 - ved Ørnes

 

Meløy - Gammelveien - Fv17 - Ørnes

 

Bodø - Bertnes - Rv80

 

Bodø - Hunstad - Rv80

 

Bodø - Skeid - Rv80

 

Bodø - Thallekrysset - Rv80

 

Bodø - havna sett fra sykehuset

 

 
 
 • En kvinne måtte ha hjelp av Røde Kors etter at hun ramlet og skadet ryggen, skriver politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd i området Vatnvatnet ved Gamlibukta i Bodø. Kvinnen blir nå ivaretatt av helsepersonell.

 • Salten Brann har rykket ut til Misvær etter melding om pipebrann, det melder 110-sentralen.

 • Tidligere varsel om stor snøskredfare, faregrad 4, for områdene, Svartisen, Salten og Ofoten er nå utvidet til også å gjelde Helgeland, varsler NVE. Varslet gjelder for søndag 18. mars.

 • Meteorologisk institutt melder om vanskelige kjøreforhold frem til mandag morgen. Kraftig vind, nedbør og snøfokk fra lørdag ettermiddag gir vanskelige kjøreforhold i alle de tre nordligste fylkene.

 • Et Widerøe-fly har nødlandet på Røssvoll i Mo i Rana, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge (HRS), til Avisa Nordland - Det var røyk i kabinen, men de kom seg ned, sier redningsleder Lars Nedrevåg i HRS. Aksjonen er nå avsluttet fra HRS sin side

 • Politiet melder på Twitter om brann i et stabbur nært annen bebyggelse på Fjell i Saltstraumen. Ingen fare for spredning. Det har vært gjort en god jobb med å kaste snø på stabburet. Brannvesenet skriver like etter at de forlater stedet.

 • En ung kvinne ble i starten av mars dømt til fengsel i Lofoten tingrett. Hun har delt nakenbilder av en annen kvinne på appen "Discord". Siktede ble i dommen, som for øvrig var enstemmig, dømt til 60 dagers fengsel. I tillegg må hun betale en erstatning til fornærmede på 20.000 kroner, pluss saksomkostninger på 2.000 kroner til det offentlige. Det melder Avisa Nordland.

 • Statens vegvesen melder om at veistrekningen mellom Nevermoen og Storforshei stenges grunnet spreningsarbeid. Veien vil stenges klokken 11:45 og åpnes igjen 12:05.

 • Politiet har nå sperret av et område på 300 meter rundt branntomten i Mosjøen. Politiet skriver på Twitter at de er nødt til å skyte hull i en acetylenflaske. Naboer er evakuert. Politiet ber om at folk holder seg unna området inntil videre. – Det er nok 4-5 husstander som er evakuert, sier nabo Lars Johan Tungesvik til NRK.

 • Politiet beslagla førerkortet til én fører etter en laserkontroll på E10 ved Knutstad i Lofoten i natt. Bilen ble mål i 97 km/t i 60-sonen. 10 førere ble bøtelagt, melder politiet på Twitter.

 • Et fjøs på Skog like sør for Mosjøen har blitt totalskadd i en brann i natt. Politiet melder på Twitter at slukningsarbeidet fortsatt pågår. De melder også om at det fryktes at cirka 50 storfe har omkommet i brannen. Nødslaktning pågår på stedet. De andre byggene på gården skal være berget.

 • Et fjøs i Mosjøen i Nordland er totalskadd i brann, og rundt 50 kyr fryktes omkommet i brannen, melder politiet i Nordland på Twitter. Nødslakting pågår på stedet.

 • Norges Fiskarlag er blitt lovet redningshelikopter om bord på kystvaktfartøyene. Kystvaktskipene skal fortsatt ha redningshelikopter om bord, og inntil videre blir det NH90, skriver Fiskeribladet. – Vi har fått løfte om at det skal være redningshelikopter på kystvaktfartøyene. Den forsikringen er vi fornøyd med, sier generalsekretær Otto Gregussen i Norges Fiskarlag til avisen.

 • Politiet melder at de nå har fått kontroll på mannen som hadde begått skade og slått til en annen kunde på Elkjøp City Nord i Bodø.

 • Utrykningspolitiet har nylig avsluttet en laserkontroll på Fauskemyra i Fauske. Politiet melder på Twitter at totalt åtte forenklede forelegg ble skrevet ut til førere som kjørte for fort.

Seneste aktiviteter

Gudstjeneste på Straumbo
tor 22 mar @12:30 -
Palmesøndag
søn 25 mar
Skjærtorsdag
tor 29 mar
Langfredag
fre 30 mar
1. påskedag
søn 01 apr
2. påskedag
man 02 apr
Historielagets quiz
tor 05 apr @19:00 -

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.