Alt Om Saltstraumen
 

Saltstraumen Historielag i samarbeid med Salten Naturlag arrangerer seminar med temaet ”Nyttevekster og mat fra naturen”, og har den glede å invitere til seminar lørdag den 30. juni på Saltstraumen menighetshus. 
Vi kan tilby foredrag og praktisk veiledning av Edle Catharina Norman. 
Edle Catharina er en kapasitet når det gjelder nyttevekster, og har gitt ut flere bøker om emnet. Blant annet var hun medforfatter til boka ”Norges spiselige planter og bær” (2015)
 
Edle Catharina Norman er født i 1949. Hun vokste opp i Oslo og bor der fortsatt.
Norman er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, NHH. Hun startet sin yrkeskarriere i Skatteetaten og fortsatte som controller i et stort, norsk konsern.
I 1999 etablerte hun markblomstverkstedet Vildkransen på Frognerseteren.
Siden 2011 har hun i tillegg vært leverandør av ville, spiselige vekster til gourmet- og stjernerestauranter i Oslo. Restaurant Maaemo, nå med tre Michelin-stjerner, var hennes første og største kunde.
Du kan lese mer om Norman her: 
 
Programmet vil i hovedtrekk være:
• 10.00 Velkommen ved Trude og foredrag ved Edle
12.00 Lunsj
• 12.30 Ut å se etter mat ved Edle og evt Lena / Steffen
15.00 Avslutning
 
Seminaret går fra 10-15, og koster 250.- inkl varm lunsj.
 
Vi minner om ute-delen av programmet, og at hensiktsmessig tøy og sko er en fordel. Eventuell oppbevaring og omkledning kan vi ta på menighetshuset.
 
Vi setter stor pris på forhåndspåmelding med tanke på antall sitteplasser og lunsjen. Påmelding kan gjøres på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen fredag 15. juni.
 
Lenker:
Salten Naturlag sin webside: https://salten-naturlag.webnode.com/
Salten Naturlag på Facebook: https://www.facebook.com/SaltenNaturlag/
 
 

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.