Alt Om Saltstraumen
Det er nå startet et nytt terapitilbud i Saltstraumen. En av våre lokale grundere har tatt opplæring innenfor NevroFlex-metoden, og i løpet av kommende høst vil de siste delene av opplæringen formaliseres. 
 
 
I de senere årene har hun tatt kurs i 
  • anatomi og fysiologi 
  • naturmedisin 
  • optimal trening og ernæring
Linn Kristin Karlsen er oppvokst i Saltstraumen og arbeider før tiden deltid hos Stamina. Hun kaller virksomheten sin for Bodø Punktmassasje, og holder til på saltbrygga i Ripnes hos Arctic Salt.
 
NevroFlex-metoden
Nevroflex-behandling er basert på å stimulere kroppens energi og selvhelbredelsesprosess ved å styrke og aktivisere nervepunkter og nervesystemet.
 
NevroTapper
NevroFlex bygger på metoder og erfaringer fra ledende norske terapeuter innen refleksologi. Forsøk og testbehandlinger med apparatet NevroTapper viser svært gode resultater ifm. forebyggende helse, restituering, styrking av kroppens immunforsvar, helse og velvære. Behandlingen setter i gang mange positive effekter i nerve- systemet som gir en rekke helsemessige gevinster. Behandlingen setter i gang kroppens naturlige energiprosesser og har ingen bivirkninger?
 
Bodø Punktmassasje hjelper kroppen tilbake i balanse. Her jobbes det med vev, triggerpunkter, muskelknuter og nervepunkter.
 
I oppstartperioden fram til høsten vil Linn gi en hyggelig intrduksjonspris.
 
Om du har spørsmål om praktiske ting, om timebestilling eller bare på hva NevroFlex-metoden går ut, så kontakt Linn på telefon eller e-post.
 
Linn Kristin Karlsen
915 20 610
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.