Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • Nordland fylke har tilsammen gitt 7 684 763 kroner til TV-aksjonen. Træna kommune ligger på 2. plass i kommunesammenheng, og har gitt 246 kroner per innbygger. Årets TV-aksjon går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.

 • Bodø håndballklubb tapte i kveld 28-34 hjemme mot ØIF Arendal. BHK ligger dermed på 9. plass på tabellen i Eliteserien for menn med fire poeng etter seks kamper.

 • Utrykkningspolitiet i Rana har bøtelagt tretten førere på fylkesvei 17 ved Flostranda. En person mistet førerkortet etter å ha kjørt i 88 km/t i en 60-sone.

 • En person har mindre kuttskader fra etter å ha kjørt på en elg på E6 ved Fauske. Ambulansepersonell er på stedet og tar seg av føreren, opplyser politiet. Elgen ligger foreløpig i veibanen. Trafikken må dermed passere i et kjørefelt.

 • BHK møter ØIF Arendal til kamp i dag klokka 18:00. Onsdag sikret BHK seg plass i semifinalen i cupen, etter 32–29 mot Fyllingen i kvartfinalen. Kampen kan du følge her.

 • Politiet på Sortland rykket ut etter melding om slåssing ved en privatadresse. En person blir behandlet av ambulansepersonell for kuttskader etter slag. Ingen skal være alvorlig skadet.

 • Klokka 16 er årets TV-aksjon offisielt i gang. Målet i Nordland er at samtlige husstander skal få besøk, sier Jørn Helge Sørensen, fylkesaksjonsleder i Nordland.

 • Kristian Fardal Opseth scoret to av Glimt sine mål.

 • Fergesambandet Tjøtta-Forvik på Fv17 er i normal drift etter tekniske problemer tidligere i dag.

 • Etter 1.omgang leder Glimt etter mål av Thomas Drage. Følg kampen her.

 • Fergesambandet Forvik-Tjøtta på Fv17 har nå redusert kapasitet etter å ha vært ute av drift på grunn av tekniske problemer, melder Statens vegvesen.

 • Tobias Bjørkmo Ellingsen fra Andenes tok tredjeplassen i norgesmesterskapet for rørleggerlærlinger som ble arrangert på Lillestrøm.

 • Bileiere som parkerte ulovlig i Sjøgata i Bodø i natt, kan forvente seg gebyr i posten, melder politiet. Se skilting på bildet.

 • Fergestrekningen Forvik-Tjøtta på Fv17 er midlertidig stengt på grunn av tekniske problemer, melder Statens vegvesen.

 • I samråd med familien frigis navnet til personen som omkom i en fallulykke ved Moltinden i Moskenes fredag 20. oktober. Den forulykkede er Snorre Larsen født i 1995, fra Surnadal, melder politiet.

Velg språk

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.