Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • Ingen personer kom til skade i campingbilen som veltet i Svenningdal tidligere i kveld. E6 var i en kort periode stengt i ett felt, men politiet melder at det nå er åpnet for fri ferdsel på stedet.

 • Helgeland kraft melder at strømmen nå er tilbake hos alle berørte kunder i Rana, etter brannen i en trafomast. – Det kan bli noen korte utfall i løpet av natten dersom vi må skifte om på strømforsyningen, men det vil bli kortvarig, opplyser kraftselskapet.

 • En italiensk campingbil har kjørt av veien og veltet ved E6 i Svenningdal i Vefsn kommune. Politiet i Nordland opplyser at nødetatene er på vei.

 • Ingen personer skal ha kommet til skade under kollisjonen mellom en motorsykkel og bil på Langneset i Rana, opplyser politiet i Nordland.

 • Nødetatene i Rana har rykket ut til en kollisjon mellom en motorsykkel og bil på Langneset i Rana kommune. Det melder politiet i Nordland.

 • Brannvesenet er på vei til en brann i en garasje i Melfjordbotn i Rana kommune, opplyser politiet i Nordland på twitter.

 • Brannen i trafomasten i Rana kommune skal ha ført til at flere ble uten strøm i ettermiddag, skriver Rana Blad. Politiet i Nordland opplyser at brannen ble slukket etter kort tid.

 • Det har oppstått brann i en trafomast på Yttern kraftstasjon i Rana kommune. Brannvesnet har sendt en bil til stedet, skriver politiet i Nordland på twitter.

 • Én person er sendt til sykehus med lettere skader etter trafikkulykken ved Bolna i Rana kommune. – Det var tre passasjerer i bobilen som traff fjellveggen i lav fart. Én er kjørt til sykehus, opplyser operasjonsleder Ivar Bo Nilsson ved politiet i Nordland.

 • To personer er lettere skadd etter at en bobil kjørte i en fjellvegg i Rana kommune. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser Politiet i Nordland.

 • Bodø/Glimt kan gå glipp av flere millioner kroner, dersom Badou blir solgt fra Osmanlispor, skriver Avisa Nordland. Årsaken er at et viktig punkt som ville gitt Glimt rett på penger ved videresalg, ved en glipp IKKE ble med i den endelige kontrakten mellom de to klubbene.

 • I juli og august vil nordmenn unne seg litt ekstra, og handler for 105 milliarder ekskl. mva, anslår Hovedorganisasjonen Virke. Hyttefolk og turister gjør at blant annet Moskenes i Nordland gjør et hopp i sommermånedene, mer enn 30 prosent av fjorårets omsetning kom i disse månedene.

 • Falske utgaver av den nye, norske 200-lappen er i omløp, opplyser politiet.

 • På Helgeland har politiet i dag en regodkjenning på utrykningskjøring i distriktet. Politiet oppfordrer, som alltid, til å vise hensyn for utrykningskjøretøy.

 • I rundkjøringen ved Fv17 Tverlandet ligger det mye grus og gjørme i veibanen. Politiet ber trafikanter være oppmerksomme på dette. Vegvesenet er varslet.

Velg språk

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.