Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • Prosjektleder Odd Inge Bardal tror ikke man vil merke store forsinkelser etter at entreprenøren M3 Anlegg gikk konkurs. Onsdag gjorde Statens vegvesen en ny avtale med entreprenøren Consto, og Bardal tror arbeidet kan starte opp igjen allerede til uka.

 • En mann i 60-årene er i Salten tingrett dømt til tre års ubetinget fengsel for overgrep mot to jenter under ti år. Det skriver Avisa Nordland. Mannen må også betale 100.000 kroner i oppreisningserstatning til hver av de to fornærmede. Ifølge dommen, som kom tirsdag, var begge jentene under sju år da overgrepene ble begått

 • Bilen som i går kveld kjørte på en 15 år gammel gutt på Stokmarknes, og deretter kjørte videre ble i natt funnet av politiet.

 • Utrykningspolitiet mistenker rus

 • Det blir stadig flere og flere rotter i norske byer. Og det blir neppe færre utover vinteren.

 • I hele Nordland er det meldt om lokalt moderat ising på fartøyer onsdag kveld, og torsdag, opplyser Meteorologisk institutt.

 • Det var en 15 år gammel gutt som ble påkjørt på Stokmarknes. Politiet sier at gutten er forslått, og muligens har blitt påført leddbåndsskade, ingen brudd.

 • I ettermiddag er det inngått en avtale mellom Statens vegvesen, DNB Bank ASA og konkursboet til M3 Anlegg AS. Consto AS fullfører anleggsarbeidene vest for Bodøtunnelen, skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

 • I dag markeres trafikkofrenes dag. Åtte personer omkom på nordlandsveiene i 2017. Dette markeres ved at politistudenter holder åtte hvite kors langs Rv 80 ved Hunstad i Bodø.

 • Giske-saken utløser en rekke rokeringer i stortingsgruppen til landets største parti. Ny leder for kommunal- og forvaltningsfraksjonen blir Eirik Sivertsen fra Nordland. Han ledet Aps transportfraksjon fra 2015 til 2017 og satt før det i kommunalfraksjonen, melder NTB.

 • Et vitne har meldt seg, i forbindelse med påkjørselen på Stokmarknes. Vitnet har fortalt at det ikke var en varebil men en større familiebil. Sammenstøtet medførte at det ble ei rose i frontruta på passasjersiden. Fornærmede er nå til røntgen på sykehuset, opplyser politiet.

 • Flere rein har trukket ut på E6 på Krokstrand, ved foten til Saltfjellet. De står i veien og slikker i seg veisalt, reineier prøver å lede reinsdyrene bort fra veien, skriver politiet på Twitter.

 • Terje Skarsfjord har gått bort, 75 år gammel. Skarsfjord var fra Narvik og ledet Tromsø IL til cuptittel i 1996, da de slo Bodø/Glimt 2–1 i finalen. Han har flere perioder bak seg som trener i Tromsø og Mjølner, skriver Avisa Nordland.

 • Skadeomfanget på personen som ble påkjørt på Stokmarknes er ukjent, personen var bevisst da han ble kjørt til Stokmarknes sykehus av ambulanse, sier operasjonsleder i Nordland politidistrikt.

 • En bilfører har stukket av etter å ha kjørt på en person i et forgjengerfelt på Stokmarknes. Politiet etterlyser en svart varebil med frontruteskade. Bilen er enten av merket Peugeot eller Renault. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner.

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.