Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Kontakt oss

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:
950 71 270

SMS / MMS:
950 71 270

Kontaktskjema


 

Om du ser feil eller ønsker å komme med tilføyelser i listen over lag og foreninger, så send meg beskjed om det. 

Tilføyelser kan være opplysninger om hjemmeside (web) eller f.eks facebookside.

Send også informasjonen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. på Nærmiljøkontoret. Hun har den "offisielle" listen...

 

 • En mann i 40-årene ble i natt bortvist fra Narvik sentrum. Han var overstadig beruset og plaget andre gjester på utestedet han var på.

 • Norges Råfisklag melder om alle tiders rekordnotering i forrige uke. Gode værforhold førte til toppkvantum fersk torsk for året, med 24.280 tonn til en verdi på 527,2 millioner. Verdimessig er dette alle tiders rekord.

 • Politiet i Fauske stanset en bil der føreren mistenkes for å være ruspåvirket. Politiet etterforsker saken, melder de selv.

 • – Eiendomsskatten er viktig for Alstahaug kommune for å legge til rette for en utbygging av blant annet helse- og omsorgssektoren, det skriver ordfører Bård Anders Langø i en e-post til Helgelendingen. Dette skriver han som et svar til at Alstahaug er den kommunen med høyest eiendomsskatt i Norge.

 • Alstahaug kommune troner på toppen i en oversikt over hvor man må betale mest eiendomsskatt, skriver Helgelendingen. Der må du betale 9675 kroner i året hvis du eier en enebolig på 120 m² Til sammenligning er tilsvarende sum i Rana på 2562 kroner.

 • Politiet fortsatte i dag de kriminaltekniske undersøkelsene etter dødsbrannen på Krokstrand camping i Rana natt til lørdag. Det gjenstår fortsatt vitneavhør og flere tekniske undersøkelser, og politiet vurderer fortløpende om det er behov for teknisk bistand fra Kripos.

 • Faren for snøskred er fremdeles betydelig over store deler av Vestlandet og i Nord-Norge. Tirsdag melder NVE om betydelig snøskredfare på store deler av Vestlandet og i Nord-Norge, og varselet for onsdag viser stor fare – nivå fire – i Lofoten og Vesterålen. (NTB)

 • Trond Nystad fra Fauske bekrefter overfor VG at han har søkt på jobben som landslagssjef i langrenn i Norge. Nystad har tidligere vært landslagstrener for det norske herrelandslaget og jobbet inntil nylig som trener for det østerrikske landslaget.

 • Lofoten skal få et nytt servicebygg med utsikt ved Moskenes. Målet er byggstart sommer 2019. Videre skal tilgangen til Torghatten gjøres bedre. Stiene skal rustes. I tillegg planlegger Statens vegvesen en større parkeringsplass og på sikt et servicebygg med toalett og informasjon.

 • Det var Karl Johan Hartvigsen (74) og Wenche Lill Hartvigsen (68) fra Rana som omkom i brannen på Krokstrand Camping natt til lørdag. Navnene frigis i samråd med de pårørende, opplyser politiet.

 • Ingen personer er skadet etter at en båt gikk på land ved Sørhavna i Sortland. Politiet og Kystvakta er på stedet. Kystvakta hat fått dratt båten av grunn.

 • En enstemmig valgkomite har innstilt Bjørnar Skjæran som ny nestleder i Arbeiderpartiet, kommer det fram av ei pressemelding. – Vi håper landsmøtet vil stille seg bak valgkomiteens innstilling, sier fylkesrådsleder i Nordland Tomas Norvoll.

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.