Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Vi har endelig fått opp kameraene igjen. Del ende med et spleiselag hvor Alt Om Saltstraumen og Kafe Kjelen kjøpte hvert sitt nytt kamera. Som privat prosjekt er det jo begrenset hvor mye panger som kan legges ned i websiden.

Vi endte opp med to stykk D-Link DCS-930L, med innebygget WiFI og mulighet for å sende bilder til FTP-server. Med det trenger kameraet bare strøm og trådløsnett, og fikser resten selv.

D-Link DCS-930L

Produsentlink.

 

Vi håper det fungerer OK nå...

Kamera 2 har omsider tatt kveld. 

Inntil videre kjører vi med det ene kameraet. 

 • Kjørte ut av veien

 • To redningsskøyter assisterer en selvlossende lastebåt som har mistet roret nær Offersøya i Lødingen kommune. Ingen faresituasjon, melder Hovedredningssentralen.

 • Narviks Arctic Eagles tapte 3-5 mot Gründer i kveldens oppgjør i Narvik. I morgen spilles returoppgjøret, som er sesongens siste kamp for "ørnene".

 • En bilfører meldte å ha kjørt på en elg på Vega. Det var ingen personskade, men elgen ble skadet. Viltnemda varslet er varslet, ifølge Politiet.

 • Det har vært et trafikkuhell mellom tre personbiler på E6 like nord for Sandvik folkehøgskole i Mosjeøn. Det er ikke meldt om noen personskade.

 • En personbil kolliderte med en brøyteplog på Fredvang i Lofoten. Det er et lite trafikkuhell uten personskade, opplyser politiet. Bilen holdt lav hastighet og fikk kun små skader.

 • Nettverksproblem gjør at at flere tjenester innenfor den interkommunale legevakta i Hadsel er ustabil lørdag, skriver Bladet Vesterålen. Helse Nord IKT jobber med å rette opp feilen.

 • Ingen ble tatt i promillekontroll på Sortland. Politiet kontrollerte 33 biler. En bil ble avskiltet, men dette var av en annen grunn, opplyser politiet.

 • Politiet har utført promillekontroll på riksvei 80 ved Jensvoll i Bodø. Cirka 30 biler kontrollert ble kontrollert. En fører tatt med inn for blåseprøve, men endte opp med tillatt verdi.

 • En bil har havnet i grøften på Sortland. Politiet opplyser om at det var en tysk sjåfør på ukjent vei og føre. Ingen skader på matriell eller personer. Bilberging utført.

 • En mann er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt i en bergvegg i Bindal med snøscooter, sent i går kveld. Personen er kjørt til sykehuset i Namsos med skader i rygg og hodet. Det er ikke flere involverte i ulykka, opplyser politiet i Nord-Trøndelag.

 • Ordfører på Sortland Tove Mette Bjørkmo, mener det blir for lange avstander når politimesteren i Nordland velger å etablere kun èn geografisk driftsenhet i Nordre-Nordland, mens det er to kontorer på Helgeland. Såkalte geografiske driftsenheter skal etterforske større politisaker.

 • Det er betydelig stor fare for snøskred i hele Nordland, Troms og Finnmark, og da særlig i Troms. Det melder varsom.no. Nettstedet ber turgåere holde seg unna leområder med fersk fokksnø, og at vekta av en person kan utløse skred her. Skredfaren er høyest i områder som har fått mest vind og nedbør.

 • Politiet i Nordland melder om bråk og offentlig urinering i natt. Politiet har tatt hånd om festbråk i Svolvær, Øksnes, Mo i Rana og Mosjøen i natt. En person er også mistenkt for promillekjøring i Mo i Rana.

 • Treffer Lofoten og Vesterålen

Velg språk

Månen

Månen nå

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.