Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Kontakt oss

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:
950 71 270

SMS / MMS:
950 71 270

Kontaktskjema


 

Om du ser feil eller ønsker å komme med tilføyelser i listen over lag og foreninger, så send meg beskjed om det. 

Tilføyelser kan være opplysninger om hjemmeside (web) eller f.eks facebookside.

Send også informasjonen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. på Nærmiljøkontoret. Hun har den "offisielle" listen...

 

 • Etter trafikkontroll på E6 på Saltfjellet i natt, mistet en 19 år gammel gutt førerkortet, det skriver politiet på Twitter. Føreren ble målt til 122 km/t i 90-sonen. 19-åringen hadde prikker på førerkortet fra tidligere, og dermed mistet han førerkortet.

 • Nordlandssendingen 22:55.

 • Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.'

 • Siste nytt.

 • Fylkesmannen har gitt fellingstillatelse på en bjørn som herjer i Grane kommune. - Det er funnet 20 sauekadaver som det ser ut til at bjørnen har tatt. I dette tilfellet er skadepotensialet såpass stort at vi innvilger fellingstillatelse, sier seniorrådgiver Kjell Eivind Madsen hos Fylkesmannen.

 • Kveldens programleder er Gisle Forland

 • En bil har kollidert med to motorsykler på E6 ved Krokstranda. Det melder politiet på Twitter. En skal være skadet og vedkommende er våken. Nødetater er på vei. Veien er foreløpig åpen.

 • En motorsykkel har veltet ved Øyjorda i Narvik, det skriver politiet på Twitter. To personer er tatt hånd om av ambulansepersonell, en av dem har klaget på smerter i en fot. Politiet er på stedet.

 • Vegtrafikksentralen i Nord-Norge har i sommer fått flere henvendelser fra bilister som møter på "usynlige" syklister i tunneler. De fleste tunnelene i Nord-Norge er det lov å sykle i, men syklisten må likevel ta noen forholdsregler: – Du må sørge for å være godt synlig for bilistene, sier driftsleder for Vegtrafikksentralen, Siril Veiåker Nilsen. Hvilke tunneler man kan sykle i kan du lese på Vegkart.no, skriver Vegvesenet.

 • UP melder om 16 forenklede forelegg i laserkontroll i Stokmarknes sentrum. Den høyeste målte hastighet lå på 67 km/t i 50 sonen

 • En kvinne kjørte i fylla to ganger samme kveld i Rana. Politiet stoppet kvinnen og hun ble tatt med til legevakten for blodprøve. Kvinne ble sendt hjem i taxi, men dro så ut på enda en kjøretur etter å ha hentet reservenøkkelen til bilen. – Vi fikk på nytt melding fra vitner om at kvinnen var ute og kjørte, så vi rykket ut igjen. Vi har nå tatt nøkkelknippe nummer to og håper hun ikke finner flere nøkler, sier operasjonsleder Veronica Nylund i Nordland politidistrikt til NTB.

 • Nord universitet brukte totalt fire millioner kroner på PR-rådgivning og andre konsulenttjenester i forbindelse med en omstruktureringsprosess tidligere i år, det skriver Khrono. Prosessen førte til nedlegginger og endringer i studiestruktur.

 • Statens vegvesen har bestemt at alle de 344 boltene som holder de to bærekablene på Hålogalandsbrua skal skiftes, skriver Statens vegvesen. Arbeidet kommer ikke til å gå ut over bilistene. Vegvesenet skriver at arbeidet vil ta omlag 8-9 måneder.

 • Etter endt uke 28 er det tatt 351 hval i år. Det er to dyr bak fjoråret, melder Fiskeribladet. Det er fremdeles langt bak kvoten, som ligger på 1299 dyr. I fjor ble det totalt fanget 454 hval i norske farvann.

 • En person måtte i arresten i Bodø etter å ha oppført seg utagerende på et spisested i sentrum. Personen fikk pålegg om å holde seg unna sentrum. Dette valgte han å ikke overholde, og ble da innbrakt til politiarresten.

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.