Alt Om Saltstraumen

For å si det med en gang - det er ikke mulig å lage Alt Om Saltstraumen uten hjelp fra beboere og andre...

Men det er lov å forsøke. Dette er et privat hobbyprosjekt, men som jeg håper at en dag skal bli nyttig for både lokale og utflyttede straumværinger, samt for mer tilfeldig besøkende. 

Hvis det skjer noe, f.eks lørdagskafe, tilstelninger, loppemarked, fest, konsert, ... la meg få beskjed.

Send gjerne inn bilder, underforstått at jeg har tillatelse til å publisere på disse sidene.

Oppfordringen bør være tydelig - gi meg tilbakemeldinger! Målet er at sidene kan inneholde så mye som mulig.

Foreløpig er kontaktmuligheten litt enkel, men bruk e-post, telefon, tekstmelding, ...

 

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon / SMS: 950 71 270

Kontakt oss

E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:
950 71 270

SMS / MMS:
950 71 270

Kontaktskjema


 

Om du ser feil eller ønsker å komme med tilføyelser i listen over lag og foreninger, så send meg beskjed om det. 

Tilføyelser kan være opplysninger om hjemmeside (web) eller f.eks facebookside.

Send også informasjonen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. på Nærmiljøkontoret. Hun har den "offisielle" listen...

 

 • Bodø/Glimt-spilleren Kristian Fardal Opseth er klar for den tyrkiske eliteserieklubben Erzurumspor. Det bekrefter klubben på Twitter. Dermed forlater storscoreren Bodø etter to sesonger i klubben. Fardal opseth noterte seg med 38 seriemål i helgult.

 • En person er fraktet til legevakt for sjekk etter at en bil kjørte av veien på fylkesvei 834 ved Myklebostad i Bodø.

 • En mann er anmeldt for ulovlig oppskyting av fyrverkeri fra en privatbolig i Sandnessjøen. Mistenkte er avhørt og har erkjent forholdet.

 • Ei elgku og kalven hennes ble observert på hver sin side av gjerdet langs toglinja ved Plantasjen på Mørkved i Bodø. Elgkua hadde tidvis vært ute på RV80. Viltnemnda ble varslet, og kalven er gjenforent med elgkua og borte fra RV 80.

 • En skiløper er hentet av nødetatene med mulige bruddskader i leggen. Personen ble hentet fra Heggmoen i Bodø, og blir nå tatt hånd om av ambulansepersonell.

 • En mann i 30-årene er dømt til 60 dagers betinget fengsel, etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland.

 • Et vogntog har havnet i grøfta på E12 rett øst for Gruben i Rana, ifølge en innringer, som opplyser at bilberger er på stedet. Statens vegvesen melder at det er mulig å passere.

 • Forsvareren til mannen som står tiltalt for hatytringer mot samer, sier kommentarene er skrevet på en ironisk og humoristisk måte, uten ond hensikt. – Det er i gråsonen, men faller innenfor det som er lov å si i Norge, sier forsvarer Tor Haug.

 • Fiskeriminister Harald Tom Nesvik ønsker å lære mer om næringa han forvalter, og er nå invitert til å jobbe på en fiskebåt i Finnmark. Nesvik sier jobben om bord vil gi han kunnskap og kompetanse som er viktig i ministerjobben.

 • Fredag fortalte NRK at Norges Lastebileier-Forbund har sendt et brev til Samferdselsdepartementet for at kravene til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende et forslag til høring, slik at kravene skal kunne stilles allerede til vinteren.

 • Et vogntog har kjørt av veien på E12 like nord for Gruben i Mo. Politiet melder at nødetatene er på vei til stedet.

 • Politiet har fått melding om at det henger mye istapper fra tak fra mange bygg i Midtbyen og omegn i Sandnessjøen. Dette gjelder både private – og næringsbygg. Politiet minner om det ansvaret byggeier eller den ansvarlige har.

 • Mannen som er tiltalt for å ha skrevet hatefulle ytringer mot samer, erkjenner ikke straffskyld etter tiltalen. Rettssaken går i Salten tingrett i dag

 • 84 vogntogsjåfører har fått forbud av Statens vegvesen mot å kjøre videre etter at 575 vogntog i løpet av helgen har blitt kontrollert på grensestasjoner i Nord-Norge. Uegnede dekk for snøforhold er blant årsakene, ifølge Statens vegvesen.

Copyright © 2006-2018 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.