Alt Om Saltstraumen

Har du en drøm om å få rekordfisken på kroken? Eller bare oppleve verdens sterkeste malstrøm i fri utfoldelse? Vi tilbyr overnatting, utleie av båter, gjestebrygge samt skreddersydde arrangementer for små og store grupper.

Hva har vi å tilby?
Vi tilbyr aktiviteter og overnatting tett på den fantastiske naturen Nordland har å by på.

Leiligheter
Alle leilighetene har stue , soverum, bad med WC og dusj, og kjøkken med elektrisk ovn, kjøleskap,mikrobølge-ovn og kaffetrakter. Fryser i leiligheten. Felles fryserom kan også benyttes. Noen leiligheter har balkong, og andre har direkte utgang til kaia. Leilighetene ligger i strandkanten, og de fleste har sjøutsikt til Saltstraumen. Ja, fra noen av leilighetene er det også mulig å fiske fra balkongen.

Rom
Alle rommene hare get bad med WC og dusj. Køyesenger. Fire rom har kjøkken, og fire må dele felles kjøkken. Kjøkkene har samme utstyr som leilighetene. Fryserom kan benyttes. Alle rommene ligger max 30m fra sjøen.

Båtutleie
Vår flåte av moderne båter gir deg alle muligheter til en minnerikt opphold. Båtene har fra 40Hk motor og er utstyrt med servostyring, stangholdere, redningsvester og ekkolodd. Vi gir dere all informasjon om strømforhold og fiskeplassen i takt med tidevannet. Vi kan også tilby dere sløye/filet rom samt frysere med stor kapasitet for oppbevaring av fangsten.

Dessuten
Konferanserom
Grillhytte
Restaurant/Pub
Badestamp/Sauna
Sea rafting

http://saltstraumen-brygge.no/

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.