Alt Om Saltstraumen

Seines Grendelag arrangerer julebord lørdag 9. desember kl. 20.00 på Seines grendehus.

Det serveres tradisjonell julemat, med dessert, quiz og loddsalg.

Pris 300.- pr. pers.

Påmelding innen 30. november til Eldrid - 992 78 209 (gjerne SMS).

Facebook...

 

 

 
 • I en enebolig på Erikstad på Fauske førte tørrkoking til full utrykning. – Det har vært flammer, men disse var slukket da brannvesenet kom til stedet, sier underbrannmester Trond Løkås i 110-sentralen Bodø. Nå lufter brannvesenet ut røyken og forlater stedet etter noen undersøkelser.

 • På Fauske har politiet akkurat fått melding fra brannvesenet om røykutvikling inne i en enebolig. Samtlige nødetater er på vei. Brannvesenet har bekreftet at de fire personene som bor i huset skal være evakuerte.

 • Nordlandsbanen er fremdeles stengt ved Lønsdal grunnet far for ras. – Vi håper at vi får gjennom nattoget fra Trondheim og morgentoget fra Bodø. Nattoget fra Bodø i kveld blir sannsynligvis med buss fra Bodø mot Mo i Rana, sier kommunikasjonsrådgiver Liv Eggebø i NSB.

 • Kommuner som rammes av at de borgerlige nå skroter maskinskatten, loves kompensasjon. Men SV vil vite hvor lenge kommunene kan regne med støtte. Kari Elisabeth Kaski i SV peker på at Narvik er en slik kommune, og at tapet vil kunne være på 37 millioner kroner årlig fra 2022.

 • Det er nå ryddet i Dunderlandsdalen på E6 etter berging av flere vogntog.

 • Det første redningshelikopteret av den nye typen, som ankom Sola tidligere denne uka, har veltet utenfor hangaren. Velten skjedde under vedlikehold, melder Stavanger Aftenblad. Helikopteret skal være skadd. Årsaken til velten er ikke klar. Helikopteret ankom Sola på mandag. Der skal det testes før det settes i drift neste år. (NTB)

 • Det er manuell dirigering i Dunderlandsdalen sør for Saltfjellet fordi flere vogntog har problemer i området, veien kan også bli stengt i perioder på inntil én time, ifølge Statens vegvesen.

 • Juryen fikk inn 739 nominasjoner, fordelt på 197 navn. Nå er årets ti finalister klare.

 • Samferdselsdepartementet ber om å få kartlagt kostnader for å bygge en jernbanestrekning mellom Fauske og Tromsø. – En jernbane nordover har lenge vært ønsket, samtidig må kostnadene avveie nytten utbyggingen vil gi, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Et grovt kostnadsanslag fra 2011 viste at en utbygging ville koste mellom 40 og 60 milliarder kroner. Jernbanedirektoratet har nå fått oppdraget med å lage en ny utredning.

 • E10 over Bjørnfjell i Nordland er åpnet for kolonnekjøring etter uværet. Veien er også åpnet på svensk side, melder Statens vegvesen.

 • På Ofotbanen går trafikken som normalt ved Rombak stasjon, etter å ha vært stengt på grunn av strømproblemer. Men det vil fortsatt være noen forsinkelser, opplyser Bane Nor.

 • Fergesambandet Skarberget-Bognes på E6 er åpnet igjen etter å ha vært helt og delvis stengt i snart to dager på grunn av sterk vind.

 • En mann i 40-årene er alvorlig skadet etter at to trailere frontkolliderte på E6 i Dunderlandsdalen i Rana tidligere i dag. Mannen får nå behandling ved intensivavdelingen ved sykehuset på Mo, men skal etter planen fraktes til St. Olavs i Trondheim for videre behandling, får NRK opplyst av Helgelandssykehuset.

 • Branntilløpet på skole i Mosjøen er er slukket. Det var en søppelsekk på et toalett som hadde tatt fyr. Saka vil bli etterforska på vanlig måte etter branntilløp, melder politiet i Nordland.

 • E 6 i Dunderlandsdalen er åpen igjen etter trafikkulykka tidligere i dag. Det er midlertidig trafikkdirigering på stedet, opplyser politiet.

Velg språk

Seneste aktiviteter

Lørdagskafe på Valnes
lør 25 nov @11:00 - 15:00
Blå sløyfe Bingo
søn 26 nov @17:00 - 19:00
Julehus på Valnes
lør 02 des @11:00 - 15:00
Utendørs julemarked på Skagen
søn 10 des @13:00 - 18:00

Copyright © 2006-2017 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.