Alt Om Saltstraumen

Denne siden er tenkt som en møteplass for lokale og nasjonale straumværinger, såvel som en informasjonskilde for folk som søker info om stedet.

Du kan se hva NRK skriver om Saltstraumen, og kvalitetssikret informasjon finnes også på Store Norske Leksikon.

 • En personbil og en lastebil er involvert i en trafikkulykke ved Dalsgrenda i Rana kommune. Personene skal være ute av kjøretøyene og nødetatene på vei, melder politiet. Vegen er midlertidig stengt.

 • To barn er skadet i en småbåtulykke i Bjerkvik. Ifølge politiet har båten kjørt på et skjær. En voksen skal være uskadd. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser.

 • Sløverfjord tunnel på E10 er stengt etter lynnedslag og strømstans. Entreprenør er på vei for utbedring. Lange køer på stedet, melder politiet.

 • Grand slo Nanset 4-0 på hjemmebane i Bodø i ettermiddag. Bodølaget ligger dermed midt på tabellen 1.divisjon for kvinner, på 6. plass..

 • Brannmannskapene har fått kontroll på brannen i ei hytte på Lyså i Gullesfjorden, melder politiet. Det jobbes med etterslukking. – Ingen personer har blitt skadd, sier operasjonsleder hos politiet i Troms Eirik Kileng.

 • En eldre mann i 80-årene fraktes til sykehus med ambulanse etter at to syklister kolliderte i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han har vært bevisstløs, men er nå bevisst og skal ikke være alvorlig skadd. Det sier operasjonsleder Mari Lillestø i politiet til avisa. Den andre involverte er en tenåringsgutt, og han har det bra.

 • To syklister har kollidert ved Stormyra i Bodø, melder politiet. Nødetatene er på tur til stedet, som er rundkjøringa Rv.80/Sandhorngata.

 • Fra i høst må universiteter og høgskoler kunne dokumentere utdanningsfaglig kompetanse når de ansetter undervisere. Det skal sikre studenter bedre undervisning. Det nye kravet trer i kraft fra 1.september.

 • Ap vil fjerne kravet om 4 i matte på lærerskolen og droppe avskiltinga av erfarne lærere, skriver NTB. – Vi styrer mot en lærerkrise, sier partileder Jonas Gahr Støre, som ønsker flere lærerressurser for å følge opp lesing, skriving og regning.

 • To personer ble innbrakt til politiet i natt og anmeldes for brudd på pålegg. De var overstadig beruset og klarte ikke å oppføre seg på utested på Mørkved. Også en mann i 30 årene ble innbrakt fordi han ikke etterkom politiets pålegg på Parkenfestivalen. I sentrum av byen måtte politiet stoppe en fest med en del mindreårig.

 • En 18-åring er anmeldt og får beslaglagt førerkort og moped etter å ha blitt målt til 80 km/t på Skjomenbrua. Føreren har akkurat fått førerkortet tilbake, etter å ha mista det for tilsvarende forhold, melder politiet.

 • To menn måtte i natt sendes til legevakta på Fauske etter slåssing ved Shell i sentrum. En av dem hadde kutt under øyet, den andre hadde smerter over nesen, melder politiet. Det var tilsammen tre menn i 30-40-årene som var involvert. Saka anmeldes.

Velg språk

Her finner du en grov tilnærming til ulike språk.

Du kan velge blant andre språk etterpå.

 English 

 Deutch

 Français

Vi gjør også oppmerksom på at enkelte funksjoner ikke virker etter oversettelsen.

Takk til 
https://translate.google.com/

Seneste aktiviteter

Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 25 aug @11:00 -
Gudstjeneste i Saltstraumen kirke
søn 08 sep @11:00 -

Copyright © 2006-2019 - www.saltstraumen.info
Alle rettigheter reservert.